За нас


Добре дошли в школа за танци In Тhe Мood. Не просто място за танци, а социален център за почивка и забавление, част от проекта на организация In the mood Аll Тogether.

Нашите уроци ще допринесат за вашето добро настроение!

Тук професионални танцьори ще ви въведат в ритъма на танца. А ако вече танцувате – ще ви помогнат да усъвършенствате техниката си и да откриете своя собствен стил, за да бъдете наистина уникални.

Ако не намирате информация за група с ниво, отговарящо на вашето собствено, не се колебайте да се свържете директно с нас, за да намерим заедно най-подходящия за вас вариант.

Стиловете, които можете да намерите при нас, са:

* салса и латино танци (салса, бачата, ча ча ча, меренге, регетон, кизомба, салса хип-хоп);

* зумба;

* народни танци;

* йога и пилатес;

* спортни и стандартни танци;

* хип-хоп, брейк, R&B;

* суинг.

Форматът на часовете може да бъде както групов, така и индивидуален.

Екипът ни е съставен от млади, енергични и усмихнати хора, които са влюбени в танца и го възприемат като непринуден начин за общуване

Центърът е притегателна точка за културни, социални и развлекателни дейности. Тук хората имат възможност да общуват свободно помежду си.

Танцова школа In The Mood ще ви потопи в отпускаща и приятелска атмосфера. Ние вярваме, че по-важно от това да станете професионални танцьори, е това да се забавлявате. Елате, за да танцуваме заедно!

Да бъдеш в In The Mood, зависи от теб 🙂