Кизомба – нова начинаеща група


kizomba new course
Здравейте,
Имаме удоволствието да започнем нов ускорен курс по Кизомба за начинаещи. В рамките на два месеца и половина (10 седмици) ще имате възможност да научите основните танцови стъпки в Кизомба както и основните принципи на водене и следване.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Целта на курса е да ви даде една стабилна основа и начални умения за комуникация в двойката, както и да направите първите си уверени стъпки на парти дансинга в социална среда.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН КУРСА

Курсът е предназначен за всички вас, които нямате никакъв танцов опит, танцувате танци, различни от Кизомба, или пък сте изучавали Кизомба, но искате да затвърдите придобитите начални умения.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

КИЗОМБА е чувствен танц, който се танцува в двойка и набира все по-голяма популярност в света. За него са характерни меките и плавни движения, както и усещането за абсолютна хармония на общуването между двамата партньори, в резултат на установеното взаимно доверие помежду им. Корените на танца произлизат от Ангола, като той навлиза в Европа през Португалия. Кизомба е наричан танцът на прегръдката или Анголско танго.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ВАЖНО е да знаем!
Поради социалния характер на танца, личната хигиена е от първостепенно значение, което изисква да идваме на тренировка с чисти дрехи и обувки. Специално облекло не е необходимо, стига да е удобно.
За да идвате на този курс, не е необходимо да имате партньор.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

УСЛОВИЯ НА КУРСА

Уроците се провеждат всекя седмица:
• Сряда от 20:00 часа
• Петък от 20:30

Начало на курса: 16-ти май
Адрес: София, ул. Лидице 16 (залата на танцова школа In The Mood)

За да посещавате курса не е необходимо да имате партньор. Нужни са Ви само удобни и чисти обувки и широка усмивка.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ЦЕНИ

Единично посещение: 10 лв
Месечна карта (8 посещения): 64 лв
Приемаме и карти Спортпас и Мултиспорт.