Popping с Jimmy boy


popping classes Jimmy

Заповядайте в групата по попинг в In The Mood. Класовете са забавни и интересни, но също така учат на креативност и постоянство. Развиват физическата култура чрез опознаване на тялото и емоционалната интелигентност чрез музиката и нейните дълбочини . Може би не всички сте запознати с този стил затова ще разкажем малко за него.

Какво е попинг?
Попингът е създаден през 80те години на миналия век. Funk стил от уличната култура символизиращ мотото „Peace Love Unity and Having Fun“ или казано на български Мир Любов Обединение и Забавление. Той се отличава от другите стилове с рязкото съкращаване и отпускане на мускулите. Същото така попингът е богат на различни подстилове и предлага превъплъщение на различни образи като Робот, Кукла, Вълни и т. н.

За обучението  ще се погрижи нашият треньор Dimitar Georgiev a.k.a. Jimmy. Той се занимава с танцово изкуство близо 13 години. В първите си години като танцьор придобива опитност и дисциплина от спортните танци. Печелил е над 20 състезания из цялата страна и е бил в топ 10 двойки на България. В последствие се преориентира към уличната култура по конкретно попинга. Само за 4 години става един от най-добрите попъри в страната ни. Днес той съдийства и е печелил над 15 състезания в страната ни, стигал е до топ 8 на Juste Debout 2016 в Германия, участвал е в музикални клипове и реклами и също така е хореографирал в телевизионното предаване България Търси Талант 2015 и 2016 г и Детската Евровизия.

Класовете се провеждат всеки вторник и четвъртък със следния график:
– 20:30 до 21:30 ч
Предварителното записване е задължително, а местата са ограничени.
Можете да се запишете на тел. 0894 725 747, на лично съобщение към In The Mood, както и на следния линк: https://goo.gl/forms/cpCXiwZM3VzhBg7f2