popping

Попинг с Jimmy


popping
Тази година с нови сили и още по-мотивирани продължаваме попинг класовете. Вече за напреднали, в тях ще наблегнем по-дълбоко на музиката и техниката с различни упражнения и игри. Ще развием креативността и физическата издържливост на тялото. Два класа, един след друг, всяка Събота от 13:00 до 15:00 часа.

Но сме ви подготвили и нещо ново. Всички знаем, че е необходима самостоятелна практика, за да се усвои материята. Точно заради това, след класовете, ще имате възможност да ползвате залата за собствено развититие и практика – от 15:00 до 17:00 часа.

А за всички, които искат да се запознаят с основите на този стил, на 17.03 (неделя) ще се проведе специален двучасов семинар от 13:00 до 15:00 часа

Попинг

Попингът е създаден през 80те години на миналия век. Funk стил от уличната култура символизиращ мотото „Peace Love Unity and Having Fun“ или казано на български Мир Любов Обединение и Забавление. Той се отличава от другите стилове с рязкото съкращаване и отпускане на мускулите. Същото така попингът е богат на различни подстилове и предлага превъплъщение на различни образи като Робот, Кукла, Змия, Вълни и т. н.
За обучението ще се погрижи нашият треньор Димитър Георгиев a.k.a. Jimmy. Той се занимава с танцово изкуство близо 14 години. В първите си години като танцьор придобива опитност и дисциплина от спортните танци. Печелил е над 20 състезания из цялата страна и е бил в топ 10 двойки на България. В последствие се преориентира към уличната култура по конкретно попинга. Само за 4 години става един от най-добрите попъри в страната ни. Днес той съдийства и е печелил над 15 състезания в страната ни, стигал е до топ 8 на Juste Debout 2016 в Германия, участвал е в музикални клипове и реклами и също така е хореографирал в телевизионното предаване България Търси Талант 2015 и 2016 г и Детската Евровизия.
Урок: 8лв/час
Практика: 4лв/час
Карта за уроци (месечна - 8 урока): 56лв
Карта за практика (месечна - 8 часа): 24лв
Карта за уроци + практика (месечна - 16 часа): 80лв

Event Timeslots (3)

Събота
-
напреднали

Събота
-
напреднали

Събота
-
практика