Hip hop new group

Хип Хоп с Яшо от Get Down


Hip hop new group

In The Mood дава възмoжността на всеки, който харесва Хип Хоп културата да стане част от една от най-добрите школи по Хип Хоп танци в България – Get Down.

Откриваме две чисто нови групи със следния график:
📅 Събота и неделя
🔸 11:00-12:00 – деца от 6 до 12 години
🔸 12:00-13:15 – начинаещи над 12 години

За нас няма значение на колко си, от къде си, дали си момче, или момиче, какъв е цветът на косата ти и т.н. Единственото, което е важно е дали ти се танцува! Ако отговорът е „да” не му мисли много, а обличай стария анцуг, взимай едни чисти кецове и ела да танцуваш с Yasho Todorov под звуците на истинска Хип Хоп музика!

Хип Хоп с Яшо

По време на заниманията танцуваме стиловете Хип Хоп, Попинг, Локинг и Хаус. Заедно с танците, учениците ни получават и даден обем знания по музика. С течение на времето, следвайки добре структурирана програма всеки танцьор получава нужната подготовка за да премине в следващата по ниво на трудност група. Летвата е поставена високо и трудът, който трябва да се положи за да се постигнат добри резултати не е никак малко. Също така всеки, който се обучава в групите знае, че никой не може да свърши работата вместо него. Колкото повече време тренират, нашите танцьори добиват качества, които им отварят нови врати в танцовото им развитие като участие в състезания, фестивали, шоута, танцови проекти и др.
Яшо е един от малкото доказани танцьори в България, които днес имат школа. През годините е спечелил редица батъли и е ходил в чужбина за да се учи от хората, които са създали стиловете Хип Хоп, Попинг, Локинг и Хаус. Освен, че е натрупал много знания за танците, 7 години се е учил как се преподават танци от едни от най-добрите хореографи в България. Повече за Яшо можеш да научиш на Get Down , или просто като дойдеш в залата и се запознаеш с него. Той и без това най-много си пада по олд скул общуването без тъчскрийн 🙂
Единично посещение: 8лв
Месечна карта (8 посещения): 49лв
Не се приемат карти Мултиспорт и Содексо
Име:*
E-mail:*
Телефон:
Въпроси:

 

Event Timeslots (4)

Неделя
-
Хип хоп - деца от 6 до 12г

Събота
-
Хип хоп - деца от 6 до 12г

Неделя
-
Хип хоп - начинаещи над 12г

Събота
-
Хип хоп - начинаещи над 12г

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *