К-поп

K Pop

овите класове тази есен не спират – очакваме ви от 8-ми октомври за K-pop с Y.A.G. 
 Какво е K-pop? 
К-попът е стил музика,който произлиза от Южна Корея. В днешно време е доста популярен и привлича все повече хора със своята различна звучност и интересни хореографии към песните. К-поп танците успяват да създатат цяла общност от хора, които правят свои групи в стремеж да пресъздадат любимите си к-поп хореографии и да се доближат до идолите. Хореографиите са смесица от различни стилове танци: хип-хоп, попинг, тутинг, уакинг, денс хол и много други.
 Кои са Y.A.G? 
Групата Y.A.G е създадена през 2019г. като дуо от Яна и Кристия, а през 2020г. се присъединяват още 4 човека. Всички членове на групата се занимават с различни стилове танци от преди създаването на групата. Участвали сме на състезания и евенти,където сме печелили награди,от които най-много се гордеем с наградата ни за Второ място от Animes World Stars 2021 и сме много амбицирани да печелим още награди.
Как протичат класовете?
По време на часовете ще учим нови, популярни и не толкова популярни хореографии. Класовете ще са разнообразни и интересни, ще наблягаме на техника и ще помагаме на всеки.
 In the mood – ул. Лидице 16
 от 8ми октомври
 петък и събота – 18:30 – 19:30 часа
 Цена на посещение: 10 лева

Event Timeslots (2)

Петък
-
от 8-ми октомври

Събота
-
от 8-ми октомври