Tribal Fuision Belly Dance

Tribal Fusion


Tribal Fuision Belly Dance

През есента на 2019 г. In The Mood има удоволствието да Ви представи новата танцова програма за начинаещи и професионалисти –
ТРАЙБЪЛ ФЮЖЪН БЕЛИ ДЕНС / TRIBAL FUSION BELLY DANCE, съвместно с K Dance Community и водещ Виктория Сиракова.

Програмата е създадена с цел да предаде и интегрира танцови умения от трайбъл фюжън бели денс, осигурявайки основен речник от движения, комбинации и пози намиращи се във всички стилове на бели денс и трайбъл, както и техники на: водене и следване, импровизация и разбирането за танца.
Как ще протече ТРАЙБЪЛ ФЮЖЪН БЕЛИ ДЕНС:
1. Започваме със загрявка и обща физическа подготовка, съставени от пилатес, йога и кондиционни упражнения, за да подготвим тялото и ума за работа.
2. Преминаваме през същинската част, която включва изучаване на техника и комбинации от движения за развиване на плавност и контрол върху цялото тяло, както и типичните за стила изолации в таза, торса, ръцете и корема. Обръщаме внимание и върху работата на под, придвижване в пространството и импровизационни игри.
3.Класовете завършват с разпускане на ума и тялото, чрез стречинг.
Виктория Сиракова е сертифициран треньор по стречинг, каланетика, аеробика и пилатес от НСА. Специализира в сферата на съвременния танц, трайбъл фюжън и ориенталски танци.
През 2017 г. е активен танцьор в Derida Dance Company, а през 2016 г. е съ-организатор на K DANCE COMMUNITY, общност която популяризира и организира ежегодни събития в сферата на ТРАЙБЪЛ ФЮЖЪН в страната и чужбина.
Единично посещение: 9лв 4 посещения (в рамките на месец - 1 клас): 30лв